Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari

Uslovi i način placanja

Vašu porudžbinu obavljenu preko sajta www.malidrugari.rs moći ćete da platite na nekoliko načina:

  • Plaćanje pouzećem
  • Bezgotovinskom prenosom sredstava
  • Platnom karticom
  • Plaćanje za pravna lica

Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste se odlučili za ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta malidrugari.rs“.
U primljenom mejlu će vam biti prikazani Vaši podaci, specifikacija i obračun poručene robe i obračun cene dostave.

Ovako poručene proizvode šaljemo Vam u roku od 2 radna dana od prijema potvrde porudžbine. Plaćanje pošiljke ćete izvršiti kurirskoj službi prilikom isporuke. Od kurirske službe ćete dobiti potvrdu o isporuci pošiljke i o uplati sredstava. Molimo Vas da ovu potvrdu sačuvate određeni vremenski period.

Bezgotovinskim prenosom sredstava

Ukoliko ste se odlučili za ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta malidrugari.rs“.
U primljenom mejlu će vam biti prikazani Vaši podaci, specifikacija i obračun poručene robe, obračun cene dostave i iznos za uplati uz poziv na broj.

Uplatu iznosa za poručene artikle možete izvršiti prenosom sredstava putem aplikacije vase poslovne banke a na osnovu podataka vaše porudžbine koje ste prethodno dobili mailom. 

Vaša porudžbina će biti rezervisana tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate po istom obračunu ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručene artikle Vam šaljemo po prijemu potvrde o izvršenoj uplati. Pod potvrdom se podrazumeva izvod banke na kojem je evidentirana uplata, potvrda o uplati koju će na zahtev kupca izdati finansijska institucija. 

Platnom karticom

Ukoliko posedujete platnu karticu - VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta plaćanje proizvoda možete izvršiti odmah. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i UniCredit Bank Beograd i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni Prodavcu već su isključivo dostupni procesoru platnih kartica

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Prilikom plaćanja karticom, cena dostave biće uračunata u ukopnu sumu i ona iznosi 350,00 RSD. U koliko je pošiljka preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Plaćanje za pravna lica

Ukoliko ste pravno lice i pri kupovini ste odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor „Potvrda porudžbine sa sajta malidrugari.rs“.
U primljenom mejlu će vam biti prikazani Vaši podaci, specifikacija i obračun poručene robe, obračun cene dostave i iznos za uplatu uz poziv na broj.

Naknadno ćete e-mejlom dobiti i predračun na osnovu kog treba da izvršite uplatu.

Vaša porudžbina će biti rezervisana tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate po istom predračunu ne možemo garantovati raspoloživost artikala.

Naručenu pošiljku Vam šaljemo po prijemu potvrde o izvršenoj uplati. Pod potvrdom se podrazumeva izvod banke na kojem je evidentirana uplata, ili potvrda o uplati koju će na zahtev kupca, ili korisnika Izdati finansijska institucija. 

Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica UniCredit Bank Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.

Registracija metoda plaćanja

Kada se podaci o kartici kupca, na njegov zahtev ili odlukom trgovca TOKENIZUJU, (pothranjuju na sertifikovan način za kasnije korišćenje), ti podaci se čuvaju na AllSecure PCI-DSS level 1 sertifikovanim serverima. Tako tokenizovani kartični podaci se prenose na potpuno bezbedan i sertifikovan način. Trgovac ni u jednom trenutku nema pristup podacima o broju kartice i drugim osetljivim podacima, već dobija referentni broj (token) koji samo on može koristiti u skladu sa uslovima ugovorenim sa kupcem. Kupac ima mogućnost deregistracije prethodno registrovane kartice, kao i promene detalja ranije tokenizovane kartice.  

Povraćaj sredstava 

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, taj povraćaj se vrši isključivo preko iste VISA, Maestro ili MasterCard kartice koja je korištena za plaćanje. Ovo znači da će naša banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.