Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari

Isporuka

Isporuka je besplatna za porudžbine koje iznose preko 5.000,00 RSD. 

Isporuka porudžbina se vrši putem kurisrkih na teritoriji Republike Srbije.

Za cene isporuka ispod naznačenog iznosa važi cenovnik kuriske službe sa kojom saradjujemo i o kojem se možete informisati putem linka - https://www.cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport/

Pošiljke koje se plaćaju pouzećem predaju se kuriskoj službi na slanje u roku od jednog radnog dana nakon dobijanja potvrde o kupovini putem maila.

Pošiljke koje se plaćaju platnom karticom predaju se kuriskoj službi na slanje u roku od jednog radnog dana nakon dobijanja potvrde o kupovini putem maila.

Pošiljke koje je šalju kupcima koji su se odlučili da pošiljku plate platnim nalogom, ili virmanom (za pravna lica), vreme potrebno za slanje pošiljke je jedan radni dan od momenta kada primimo validno obaveštenje o izvršenoj uplati.

Kuriska služba dostavu vrši svim danima osim nedelje u intervalu od 8-17 časova. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu za isporuku (npr. adresa radnog mesta) od one koju ste naveli prilikom registracije na sajtu.

Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana dok za određena mesta može potrajati i više dana. Do produženja roka isporuke može doći ukoliko primalac nije na adresi prilikom pokušaja isporuke, zbog loših vremenskih uslova, ili drugih nepredviđenih situacija na koje kurirska služba ne može uticati.

O status Vaše pošiljke možete se informisati slanjem maila na zdravo@malidrugari.rs. ili na neki od kontakt telefona navedenih na sajtu.