Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari

Naša prodavnica

Naša prva prodavnica otvorena je na Dorćolu u neposrednoj blizini glavnih šetačkih zona i predstavlja autentični odraz posvećenosti ka stvaranju jednog drugačijeg maloprodajnog prostora namenjenog roditeljima i našim najmlađim sugrađanima.

Svaki proizvod u asortimanu prodavnice Malih Drugara rezultat je pažljivog odabira kao i velike ljubavi prema lepom zbog čega naša prodavnica zrači neskrivenom toplotom. 

Prodavnica Mali Drugari privlači veliku pažnju, ne samo onih najmlađih, već i svih onih koji, bez obzira na godine, ostaju deca čitavog života. Mnogi će prepoznati igračke koje su obeležile i njihovo detinjstvo, a čiji će vanvremenski dizajn i jednostavnost predstavljati nepresušan izvor zabave sadašnjim, ali i budućim generacijama.

Prodavnica Mali Drugari postoji i u onlajn svetu, na adresi www.malidrugari.rs gde posredstvom napredne platforme omogućava svim svojim kupcima širom Srbije kupovinu iz fotelje čime se olakšava proces nabavke autentičnih visokokvalitetnih proizvoda namenjenih najmlađoj populaciji koji postaju dostupni i u mestima van Beograda.

Drage mame i tate, bake i deke, svratite u Kralja Petra 63 i upoznajte se sa autentičnom ponudom Malih Drugara. Na ovoj adresi sačekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će vas sa zadovoljstvom posavetovati i olakšati vaš izbor.