Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu
Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu

Highwaykick lifestyle 2 Leopard - Scoot and ride trotinet za decu

Šifra proizvoda: 96524

12.000 RSD

Scoot and ride
Highwaykick 2 lifestyle trotinet je namenjen za decu uzrasta od 2 godine i tezine do 50kg. Zahvaljujući svojoj stabilnosti, 2 prednja točka i 1 zadnjeg točka, trotinet omogućava i najmlađoj deci da se kreću bezbedno i udobno.

Lifestyle model je interesantan jer donosi i mini prostor za odlaganje u prednjem delu trotineta koji moze biti od koristi za prenosenje omiljenih igracaka, griclakica i ostalih potrebstina za potpuni uzitak u voznji. Trotinet Highwaykick 2 lifestyle je dostupan u vise novih boja i dezena.

Trotinet Highwaykick 2 lifestyle takodje ima i mehanizam za preklopivi volan koji ce vam biti od koristi prilikom transporta trotineta. Ima neklizajuće ručke napravljene od mekog materijala. Podloga trotineta ima neklizajuću površinu sa dizajnom u vise boja zavisno od modela trotineta. Trotinet je jednostavan za vožnju i upotrebu i pomaze prilikom razvijanja motoričkih spsposobnosti.


Specifikacije:
uzrast 2+ godina,
maksimalno opterećenje 50 kg na gazećem sloju.
Preporucena visina deteta 89-118 cm
Visina rukohvata 70cm
Točkovi prednji 2*120mm, zadnji 1* 80mm
Težina proizvoda 3,1 kg

Specifikacija: