Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM
Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM

Eco toys - VELIKA DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA NAMEŠTAJEM I LIFTOM

Šifra proizvoda: ECO W06A400

21.900 RSD

Eco Toys
LARGE DOLLHOUSE
Dobro odabrane boje čine da kuća izgleda sjajno ne samo u dečijoj sobi već iu dnevnoj sobi. Dodatna LED traka će osvetliti unutrašnjost kuće, izazivajući oduševljenje svih ukućana i gostiju (nije uključeno). Cela kuća ima 3 nezavisna nivoa sa ukupno 4 sobe. Svaki od njih je završen u drugačijem stilu, usklađujući dekor i nameštaj sa karakterom i namenom prostorije.

PAKET
Igračka je upakovana u posebno ojačanu kutiju za transport, svi elementi kućice su propisno pričvršćeni da se ne oštete prilikom transporta.
Dimenzije pakovanja: 88k40k25 cm, Težina: 17 kg

Specifikacija:

Proizvođač: Eco Toys
Uvoznik: Navedeno na deklaraciji uz proizvod
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Poljska
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Eco toys - Moze sadrzati sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Odstraniti svu ambalazu, vezice i najlone pre nego sto igracku date detetu.