Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Trixie - Kisobran slon
Trixie - Kisobran slon

Trixie - Kisobran slon

Šifra proizvoda: 38-214

2.600 RSD

Trixie

Hajde da pevamo na kiši, ovaj put sa Trixie kišobranima i njihovim prepoznatljivim simpatičnim likovima životinjica! Ovi kišobrani razvedriće svaki jesenji dan bez obzira na to koliko on bio tmuran! Zabavi neće biti kraja kada simpatične uši počnu veselo da poskakuju dok se mališani jure po kišnim baricama.

U pitanju su visokokvalitetni i izdržljivi proizvodi napravljeni od recikliranih materijala koji će svojim pastelnim bojama i autetntičnim dizajnom razbiti sivilo i ujedno biti i efikasna zaština vaših mališana.
 
Platno kišobrana napravljeno je od 100% recikliranog poliestera, dok je njegov izdržljivi i cvrsti okvir napravljen od aluminijuma. Tu je i pouzdan klizni sistem za otvaranje i zatvaranje, posebno dizajniran za male prstiće.
Na kraju ovih simpatičnih kišobrana nalazi se ergonomska ručka koja u stvari simbolizuje zivotinjicin rep i predstavlja još jedan sjajan detalj.

U ponudi su kišobrani sa likovima slona (na slici), lava, majmunčića, krokodila, ili zeke.

Možete da izaberete od i od svakog po jedan, jer ne zaboravite da će ovi kišobrani na kraju biti omiljeni jesenji asesoar ne samo malih, već i onih velikih drugara!


Materijal: Polijester
Preporučen uzrast: 3+ 

Poštovani posetioci, nastojimo da prikazane slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su svi opisi i sadržaj kompletni i bez greške.Specifikacija:

Proizvođač: Trixie - Mellis BVBA, Oude Gentweg 62, 9840, Belgija
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Kisobran
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Belgija
Sastav: Poliester platno, metal
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Kisobran - Može sadržati sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Drzati dalje od vatre.