Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Trixie - Drvena kocka sa aktivnostima 5 u 1
Trixie - Drvena kocka sa aktivnostima 5 u 1 Trixie - Drvena kocka sa aktivnostima 5 u 1 Trixie - Drvena kocka sa aktivnostima 5 u 1

Trixie - Drvena kocka sa aktivnostima 5 u 1

Šifra proizvoda: 36-828

6.890 RSD

Trixie
Mališanima nikada nece biti dosadno sa aktiviti kockom! Kocka sadrži 5 zabavnih i izazovnih aktivnosti u jednoj igrački u kojoj će deca uživati na drugačiji način tokom dugog vremenskog perioda. Na gornjoj strani možete pronaći dva žičana okvira sa šarenim perlama. Sa strane možete napraviti slagalicu sa svojim prijateljima životinjama. Napravite luda stvorenja ili pronađite odgovarajući gornji i donji deo svake životinje. Kocka aktivnosti takođe sadrži abakus za igranje igara brojanja i set zupčanika za preokret. Vrh se može okrenuti naopačke da bi se kompaktno čuvao kocka aktivnosti. Sa svojih mnogo različitih karakteristika, ona garantuje sate zabave! Deca uče fine motoričke veštine i prostornu svest dok se igraju bojama, brojevima i oblicima. Kocka aktivnosti je napravljena od 100% FSC© sertifikovanog drveta. Sve boje na ovom proizvodu su na bazi vode, bezbedne za decu i netoksične.

Kompozicija: FSC® MDF - FSC® bukovo drvo - FSC® šperploča
Dimenzije: 23,5 x 21 x 35 cm
Preporučen uzrast: 1+ godina

Specifikacija:

Proizvođač: Trixie - Mellis BVBA, Oude Gentweg 62, 9840, Belgija
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Belgija
Sastav: Drvo
Uzrast: 1+
Upozorenja: Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Ukloniti celu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici.