Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste
Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste

Tender leaf - Drvena prodavnica i pozoriste

Šifra proizvoda: TL8256

24.000 RSD

rasprodato
Tender leaf

Predivna dvostrana igračka! Predivna prodavnica sa jedne i pozorište na drugoj strani. Ova dvostrana igračka idealna je za zajedničke igre uloga i rado će smestiti po dvoje dece sa obe strane. U prodavnici ima dovoljno mesta za sve namirnice koje imamo u ponudi, a uvrstili smo i prekrasnu malu crvenu torbu od koja se savija u jagodu! Vrata se na kraju igre mogu zatvoriti, a dvostrana štampana crvena zavesa može se spustiti na „Zatvoriti prodavnicu“ . Ilustracije daju proizvodu retro izgled koji će nadahnuti kreativno pričanje priča i učiniti ovaj proizvod zaista posebnim. Ovaj proizvod mozete upariti sa našim setovima namirnica poput riblje gajbice i voćne gajbice. Pozorište poseduje poseduje ploču na kojoj će se upisati vremena predstave, kao i dve marionete u obliku rukavica koje podsticu pričanje priča i jezički razvoj. Set uključuje: drvenu dvostranu konstrukciju,  zavesu sa obe strane, torbu koja se savija da postane viseća jagoda, ploču za pisanje, 2 marionete u obliku rukavica.

Materijal: Drvo

Dimenzije: 75 x 25 x 110 cm

Preporučen uzrast: 3 godine

*Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške. Specifikacija:

Proizvođač: Tender Leaf Toys, 9040 Telstar Av. El Monte, CA91732
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Indonezija
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Ukloniti celu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici.