Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Tender leaf - Drvena mini kuhinja
Tender leaf - Drvena mini kuhinja Tender leaf - Drvena mini kuhinja Tender leaf - Drvena mini kuhinja Tender leaf - Drvena mini kuhinja Tender leaf - Drvena mini kuhinja

Tender leaf - Drvena mini kuhinja

Šifra proizvoda: TL8201

7.500 RSD

rasprodato
Tender leaf

Kuvanje u pokretu! Prenosiva čajna kuhinja sa sklopivom pločom i satom da vam ručak nikada nezagori. Sadrzi lep sat sa pokretnim skazaljkama koji pomaže najmladjima da nauče kako da kažu vreme. 

Operite sve u vodootpornoj sudoperi, sa drvenom slavinom i sve to spakujte i ponesite svuda sa sobom! Deca će voleti  da se igraju kuvanja uz ovaj simpatični set, i na taj način da razvijaju fine motoričke sposobnosti i poboljšavaju svoje jezičke veštine. Set uključuje; mini kuhinju, 2 drvene spatule, držač tkanine, šecer u dozeru, kriške jagode i limuna, list, med i tiganj sa čokoladom. Napravljeno od drveta obojenog u mat sjaj, neotrovnih boja. 

Materijal: Drvo

Dimenzije: 29 x 25 x 25,3 cm

Preporučen uzrast: 3 godine

*Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške.


Specifikacija:

Proizvođač: Tender Leaf Toys, 9040 Telstar Av. El Monte, CA91732
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Indonezija
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Ukloniti celu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici.