Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail
Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail

Tender leaf - Drvena kuca za lutke dovetail

Šifra proizvoda: TL8125

29.500 RSD

rasprodato
Tender leaf

Drvena kućica Dovetail je kuća iz snova baš svake lutke! Ova impresivna, dvostruko obložena elegantna kuća spremna je za useljenje! 
Dovetail je dvospratna kuća za sve vrste igara. Krase je prozorske saksije pune biljaka, romantične žaluzine na prozorima, dok na ulaznim vratima postoji čak i venac karakterističan za novogodišnje praznike. Sa prednje strane golub je došao u posetu, dok ga njegov “prijatelj” lisica čeka odmah iza ugla.

Kuća se otvara u sredini kako bi se prikazala sva tri sprata, sa elegantnim otvorenim stepeništem za pomeranje između spratova. Kuća dolazi prazna, tako da je možete napuniti sopstvenim nameštajem, ili kupiti neki od interesantnih setova ovog proizvođača.

Specifikacija:

Proizvodjac: Tender Leaf Toys, 9040 Telstar Av. El Monte, CA91732
Uvoznik: Dirent doo, Kralja Petra 63, Beograd, tel. 011/4027356 
Upozorenja: Ukloniti celokupnu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici. Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. 

Materijal: Drvo

Dimenzije: 68 x 39,5 x 69,5 cm

Preporučen uzrast: 3 godine

*Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške. Specifikacija:

Proizvođač: Tender Leaf Toys, 9040 Telstar Av. El Monte, CA91732
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Indonezija
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Ukloniti celu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici.