Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Tender leaf - 8 dinosaurusa sa policom set
Tender leaf - 8 dinosaurusa sa policom set Tender leaf - 8 dinosaurusa sa policom set Tender leaf - 8 dinosaurusa sa policom set

Tender leaf - 8 dinosaurusa sa policom set

Šifra proizvoda: TL8477

6.600 RSD

Tender leaf

Ravrrr!

Vratite se u prošlost hiljadama godina do kada su živela ova fantastična stvorenja! Savršena za male ruke, ova kolekcija prelepih dinosaurusa predstavljena je na drvenoj polici sa odeljcima. Ova polica je zaista posebna jer na sebi ima odštampan kostur iza svakog stvorenja! Dinosaurusi se mogu oblikovati, sortirati i kategorisati prema odštampanim kosturima na poleđini odeljaka police, pa ovo dodaje predivan obrazovni element ovom predmetu. Kuke za pričvršćivanje na zid nalaze se na poleđini, tako da se ova polica može okačiti na zid spavaće sobe vašeg deteta. Napravljena od održivog izvora gume, ovo je igračka od masivnog drveta, potpuno bez plastike!

Set sadrži policu i 7 dionosaurusa

Materijal: Drvo

Dimenzije: 36 x 7,5 x 32,5 cm

Preporučen uzrast: 3+


*Poštovani posetioci, nastojimo da prikazane slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su svi opisi i sadržaj kompletni i bez greške.Specifikacija:

Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Indonezija
Zemlja uvoza: Engleska
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Sadrzi sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Ukloniti celu ambalazu pre nego sto igracku date detetu. Drzati dalje od vatre. Cuvati ambalazu za dalje informisanje. Boje i sadrzaj se mogu razlikovati od onih na slici.