Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence

Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE XXL for dolls residence

Šifra proizvoda: ECO 4127

31.200 RSD

28.080 RSD

Eco Toys
DRVENA KUĆA ZA LUTKE
Stabilna i izdržljiva konstrukcija kuće je napravljena od drveta i medijapana. Svi drveni elementi igračke su lišeni oštrih ivica, što ih čini 100% bezbednim za dete. Kuća ima 3 velika sprata sa 5 prostorija i to: dnevni boravak, kuhinja, balkon, spavaća soba i kupatilo. U kompletu se nalazi čak 15 drvenih nameštaja koji se mogu slobodno preuređivati i preuređivati. Proizvod za samomontažu, prema jasnim uputstvima.
 
Visina: 126 cm, širina: 81,5 cm, dubina: 30 cm.

PAKET
Igračka je upakovana u posebno ojačanu kutiju za transport, svi elementi kućice su propisno obezbeđeni da se ne bi oštetili prilikom transporta.
Dimenzije pakovanja: 103k43k20 cm, Težina: 17,8 kg

Specifikacija:

Proizvođač: Eco Toys
Uvoznik: Navedeno na deklaraciji uz proizvod
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Poljska
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Eco toys - Moze sadrzati sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Odstraniti svu ambalazu, vezice i najlone pre nego sto igracku date detetu.