Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL

Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM XXL

Šifra proizvoda: ECO TL49059

23.200 RSD

Eco Toys
DRVENA KUĆA ZA LUTKE - ECO TOYS
Konstrukcija kuće je od drveta i medijapana. Vikendica ima 3 nezavisna sprata sa 7 soba: kupatilo, dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba, balkon i terasa. Igračka ima ugrađen lift koji se kreće gore-dole između spratova. Uz kuću se nalazi 16 drvenih nameštaja, kao što su: tuš, VC, umivaonik, sofa, kuhinja, sto sa stolicama, krevet i još mnogo toga. Pored toga, set uključuje dve lutke. Kuća je 100% bezbedna za decu.
 
Visina: 90 cm, širina: 71 cm, dubina: 32,5 cm.

PAKET
Igračka je upakovana u posebno ojačanu kutiju za transport, svi elementi kućice su propisno obezbeđeni da se ne bi oštetili prilikom transporta.
Dimenzije pakovanja: 96x37x18,5 cm, Težina: 13,6 kg

Specifikacija:

Proizvođač: Eco Toys
Uvoznik: Navedeno na deklaraciji uz proizvod
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Poljska
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Eco toys - Moze sadrzati sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Odstraniti svu ambalazu, vezice i najlone pre nego sto igracku date detetu.