Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence
Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence

Eco toys - DRVENA KUĆICA ZA LUTKE SA LIFTOM - Malibu Residence

Šifra proizvoda: ECO 4118

24.790 RSD

Eco Toys
DRVENA KUĆA ZA LUTKE BI ECO TOYS

Konstrukcija kuće je od drveta i MDF ploča sa grafikom. Cela kuća ima 3 nezavisna nivoa, u kojima se nalazi ukupno 5 prostorija: kupatilo, kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i soba za uređenje. Svaka soba je uređena u drugačijem stilu, usklađujući dekor i nameštaj sa karakterom i svrhom sobe. U kompletu je i set od 8 drvenih koji se mogu slobodno skidati i preuređivati.

PAKET
Proizvod je upakovan u posebno ojačanu kutiju za otpremu, svi elementi kućice su propisno obezbeđeni da se ne oštete prilikom transporta.
Dimenzije pakovanja: 66x41x12,5 cm, Težina: 7,3 kg

Specifikacija:

Proizvođač: Eco Toys
Uvoznik: Navedeno na deklaraciji uz proizvod
Vrsta robe: Igracka
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Poljska
Sastav: Drvo
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Eco toys - Moze sadrzati sitne delove. Opasnost od gusenja. Koristiti uz nadzor odraslih. Odstraniti svu ambalazu, vezice i najlone pre nego sto igracku date detetu.