Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
A little lovely company- Noćno svetlo zeka
A little lovely company- Noćno svetlo zeka A little lovely company- Noćno svetlo zeka A little lovely company- Noćno svetlo zeka A little lovely company- Noćno svetlo zeka A little lovely company- Noćno svetlo zeka

A little lovely company- Noćno svetlo zeka

Šifra proizvoda: NLRAWH35

3.890 RSD

A Little Lovely Company
Ova zabavna noćna lampica sa funkcijom tajmera pruža vašem detetu siguran osećaj u mraku, lako se nosi, idealna je za noćno hranjenje i može se koristiti sa baterijama ili sa adapterom. Noćno svetlo daje blagi sjaj, što ga čini savršenim za decu koja ne vole da spavaju u mraku. Zbog ekološki prihvatljivog LED svetla, materijal se ne zagreva i deca ga mogu bezbedno koristiti. Svetlo ima opcionu funkciju tajmera koja se može podesiti tako da se svetlo automatski isključi nakon 15 minuta. Baš kao i naša druga noćna svetla, ono radi na baterije i stoga je lako poneti sa sobom tokom putovanja.
 Sva svetla za dečije sobe imaju originalni dizajn, dizajnirani su s ljubavlju i pažnjom za detalje i proizvedeni u skladu sa globalnim zdravstvenim i bezbednosnim standardima.

Napomena: Baterije ne dolaze uz proizvod.
                   Adapter se prodaje odvojeno.

Materijal: PVC bez BPA i olova
Veličina: 10,8 x 26,8 x 15 cm
Tri mogucnosti paljenja: on/0ff/timer (15 minuta)

Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške. 


Specifikacija:

Proizvođač: A Little Lovely Co B.V, Stavangerweg 10, Netherlands
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Lampa
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Holandija
Sastav: PVC
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Proizvod nije igracka. Proizvod nije prikladan za decu mlađu od 3 godine. Koristiti uz nadzor odraslih.Sadrži sitne delove! Opasnost od gusenja. Radi na baterije 3 x RL44 (baterije ukljucene)