Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
A little lovely company- Noćno svetlo oblak
A little lovely company- Noćno svetlo oblak A little lovely company- Noćno svetlo oblak A little lovely company- Noćno svetlo oblak

A little lovely company- Noćno svetlo oblak

Šifra proizvoda: NLCLWH04

3.890 RSD

A Little Lovely Company
Ova zabavna noćna lampica sa funkcijom tajmera pruža vašem detetu siguran osećaj u mraku, lako se nosi, idealna je za noćno hranjenje i može se koristiti sa baterijama ili sa adapterom. Noćno svetlo daje blagi sjaj, što ga čini savršenim za decu koja ne vole da spavaju u mraku. Zbog ekološki prihvatljivog LED svetla, materijal se ne zagreva i deca ga mogu bezbedno koristiti. Svetlo ima opcionu funkciju tajmera koja se može podesiti tako da se svetlo automatski isključi nakon 15 minuta. Baš kao i naša druga noćna svetla, ono radi na baterije i stoga je lako poneti sa sobom tokom putovanja.
 Sva svetla za dečije sobe imaju originalni dizajn, dizajnirani su s ljubavlju i pažnjom za detalje i proizvedeni u skladu sa globalnim zdravstvenim i bezbednosnim standardima.

Napomena: Baterije ne dolaze uz proizvod.
                   Adapter se prodaje odvojeno.

Materijal: PVC bez BPA i olova
Veličina: 24,5 x 14,6 x 13,2 cm
Tri mogucnosti paljenja: on/0ff/timer (15 minuta)

*Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške. 


Specifikacija: