Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 din.

Kategorije
Mali drugari
A little lovely company- Noćno svetlo duga
A little lovely company- Noćno svetlo duga A little lovely company- Noćno svetlo duga A little lovely company- Noćno svetlo duga A little lovely company- Noćno svetlo duga

A little lovely company- Noćno svetlo duga

Šifra proizvoda: NLRAMC36

3.890 RSD

A Little Lovely Company

Ova zabavna noćna lampa sa funkcijom tajmera mališanima pruža osećaj sigurnosti u mraku, lako se nosi, idealna je za noćno hranjenje i veoma je praktična, jer može se koristiti sa baterijama, ali i sa adapterom. 

Noćno svetlo daje blagi sjaj, što ga čini savršenim za decu koja ne vole da spavaju u mraku.

Zahvaljujući ekološki prihvatljivom LED svetlu, materijal se ne zagreva i deca ga mogu bezbedno koristiti. Svetlo ima opcionu funkciju tajmera koja se može podesiti tako da se svetlo automatski isključi nakon 15 minuta. 

Zbog svojih kompaktnih dimenzija, kao i zbog dva načina napajanja, ova noćna lampa je veoma lako prenosiva i praktična je za putovanja.

Ovaj, baš kao i svi proizvodi ovog Holandskog brenda, imaju originalni dizajn i proizvedeni su u skladu sa globalnim zdravstvenim i bezbednosnim standardima.

 

Napomene: Baterije ne dolaze uz proizvod. Adapter se prodaje odvojeno.

 

Materijal: PVC bez BPA i olova
Veličina: 21,2 x 16 x 8 cm
Tri mogućnosti paljenja: on/0ff/timer (15 minuta)

 

Poštovani posetioci, nastojimo da slike i podatke o proizvodima ažuriramo redovno međutim ne možemo da garantujemo da su sve slike i opisi kompletni i bez greške. Specifikacija:

Proizvođač: A Little Lovely Co B.V, Stavangerweg 10, Netherlands
Uvoznik: Dirent doo, Beograd, Kralja Petra 63, 011/4027356
Vrsta robe: Lampa
Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Holandija
Sastav: PVC
Uzrast: 3+ godina
Upozorenja: Proizvod nije igracka. Proizvod nije prikladan za decu mlađu od 3 godine. Koristiti uz nadzor odraslih.Sadrži sitne delove! Opasnost od gusenja. Radi na baterije 3 x RL44 (baterije ukljucene)